Dagen i text

Dagen har varit lång och bestått av mycket häst, men ack så skoj.

Väckarklockan ringde 07.00 hemma hos mig, jag och Sara var ganska trötta då. Men vi släpade oss upp och hann återpublicera ett inlägg innan vi var tvungna att skynda oss till Konsum. På Konsum var det folktomt, förutom oss två var det bara Saras ridlärare som var där. Hon måste ha funderat över vad vi gjorde där..

Vid niotiden hämtade Ellen upp oss på Konsum så att vi kunde fara till stallet. Ute på Ponderosa såg vi att solen var på väg, vilket gjorde oss ännu mer peppade inför dagen.
Ellen började rida Rick, en liten bebis som bara blivit riden några gånger. Stentuff måste jag säga, och väldigt charmerande.

Precis när vi kommit tillbaka till stallet dök Julia upp. Vi passade på att fota hästar i hagen medans Julia plockade in Tian.

Nu var det dags för fotopass två, där var modellerna Ellen med Siba och Julia med Aeiti (Tian). Dom red på en äng, där en otrevlig med väldigt komisk överraskning väntade på mig.. (Mer kommer i ett annat inlägg!)
När dom nästan ridit klart hade vi ''telefonkonferens'' med Emelie via mobilhögtalare eftersom hon anlänt till stallet. Vi beslutade oss för att gå tillbaka för lunch och därefter tolka.

Det blev Agai som fick äran att vara ''tolkhäst'', med Ellen som ryttare och Julia på skidor. Emelie red Timon. Också den här gången blev det på en äng vi befann oss, men inte samma äng. Det gick ganska bra, måste berömma Julia för hennes balans även om Agai tyckte det var lite småläskigt i början.
Tyvärr slutade turen med att ett par idioter till skidåkare skrämde skiten ur hästarna vilket gjorde att Julia blev påsprungen av Agai. Allt gick tur nog väl, men det hade lika väl kunnat gå väldigt illa. Usch..

Ett smakprov från dagen, resten kommer upp imorgon.


Ellen och Rick.

/Emma

Kommentarer
Postat av: Linnea

sv: Jo visst är dom! :D

2012-01-14 @ 23:13:16
URL: http://svartkanin.blogg.se/

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0