Vita tassar

Det finns säkert någon som är sugen på att ställa ut sin kanin. Och då är det viktigt att tassarna är rena.

Men som alla som äger vita kaniner vet så ser deras tassar inte alltför roliga ut.
Här har jag sammanställt några tips och produkter som används för att få rena tassar.

Show White Paste 10gr
Applicera någon dag före utställning och låt torka, gärna över natten. Sen är det bara att borsta av och tassarna är lyxigt snygga. Används till hundar också och är helt ofarligt.

Här hittar du Show White Paste.

Vitpack
Pet Coat Stain Remover heter den här produkten, som också är gjord för vita kaniner. Flöckborttagning på övriga delar av djuret, finns som paketpris tillsammans med produkten ovan.

Finns här.


Att städa buren oftare hjälper också ibland, men vissa kaniner har gula tassar i generna och vissa är bara lortgrisar. Galltvål och ryktsten är också två saker man kan använda för att rengöra tassarna.

Jag bryr mig inte speciellt mycket om Bellas tassar, dom har alltid varit gula. Är man lortgris och anser att hälla ut toaletten och gräva i hagen är roligt så får hon tycka det. Men klart, lite renare skulle hon varit om inte tjejerna hade en lite egen hobby. Att skvätta ner varandra.


Bellas tassar.


Kommentarer

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0