Duktig tjej

Hoppade lite med Bella nu precis, hon var duktig (som alltid) och hoppade fint. Nöjd med lilltjejen, även om det är himla jobbigt att plocka undan hindren (jag har inte gjort det än ;) ) men det får man stå ut med.

Tempe skuttade i betesburen medans, han verkar trivas ganska bra där. Får be pappa snickra en till han också.
Dessutom går det äntligen att ge björkgrenar igen, tipptopp! Vi har himla många björkar på våran tomt, så under vår varmare period får dom björkkvistar. (På vintern får dom rönnbär/gran eller äppelkvistar.)
Du visste väl att kvistar är viktigt att ge kaninerna. Annars har dom ingenstans att gnaga och kan få för långa tänder (dvs bettfel). Så kom ihåg att alltid se till att kaninen har färska pinnar. Sen så ska dom självklart ha hö och vatten (fri tillgång)

Snöade in på lite annat nu, hehe.

Men önskar er en god kväll, för från mig kommer det inte upp så många inlägg till idag! Emilia sover över och man vill ju umgås med henne. Jag hoppas att dom andra sköter bloggen medans.


Kommentarer

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0