Spännande..




Bli andelsägare av en sporthäst

2011-07-22

 Easy KB har lång erfarenhet av andelsägande av trav- och galopphästar. Idag administrerar bolaget ägandet av cirka 200 hästar fördelade på drygt 2700 ägare.
- Det här konceptet är väldigt intressant även för ridsporten. Det finns många olika positiva aspekter, en är att möjliggöra att svenska hästar blir kvar hos de svenska ryttarna, säger Maria Sundin, kontaktperson för ridsporten på Easy KB.

Att samäga en tävlingshäst via Easy KB är enkelt. Som ägare är man med och delar på alla kostnader för hästen, men Easy KB sköter allt pappersjobb såsom betalning av fakturor, bokföring, månadsredovisning, deklarationsservice etc.
- Vi vill få folk utifrån att se hur kul det kan vara att äga en framgångsrik tävlingshäst, säger Maria Sundin.

Andelsägande gynnar och engagerar på bred front inom sporten. Det gynnar uppfödarna som säljer hästar, ryttarna som får behålla bra hästar, tränarna som tränar dem och inte minst ägarna som får chansen att äga en fin tävlingshäst.
- Jag tycker att det här är ett väldigt roligt projekt och det ska bli spännande att följa i framtiden, säger Per Lundberg, ordförande i Dressyrkommittén samt ASVH, som också är med och stöttar projektet.

Närmast väntar ett arbete med att hitta konkreta intressenter och passande hästar.
- Vi hoppas kunna presentera något under Breeders på Flyinge den 4-9 oktober, säger Maria Sundin.

Läs mer om Easy KB och hur det går till att äga en häst HÄR

Har du frågor?
Kontakta gärna Maria Sundin på 070-4322908.

/Emma
(Snälla, ingnorera texten på bilden.. Gammalt och förflutet, så att säga..)


Kommentarer

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0