Selar & Koppel

Jag har gett väldigt mycket uppmärksamhet till Rabb-it nuförtiden, men inte att förglömma så finns det andra sidor med finfina selar! Jag har inte testat dom än, men Emelie har beställa hem från en sida, så det ska bli kul att se vad hon tyckte.

Unika selar och koppel 
Tillverkar selar och koppel. Kopplen är inte rundsnören utan breda band, vilket enligt Melina: ''Eftersom kopplen är platta och tunna så följer de kaninen i luften bättre ett runt koppel, i och med det så är det mindre chans att trassla in sig i hinder eller andra saker.'' Hon tillverkar bröstselar och H-selar.
Melina Svensk är medlem i Hälsinge kaninhoppare.

Tyger selarna görs i.

Unique selar & Koppel UF
Tillverkar selar och koppel. Bogselar och H-selar. Du kan sätta stenar på din sele, för en extra kostnad. Selarna har väldigt fina och personliga mönster. Affärsidén: ''"Vi ska tillverka och sälja selar och koppel till kaniner och katter som är bra. Både kvalitetsmässigt och prismässigt. Vi riktar oss främst till folk inom kaninhoppningen, kaninuppfödare och även kattägare. Alla våra selar är unika, därav namnet "Unique Selar och Koppel UF''. Vi är noga med att ni får rätt storlek och att kaninen/katten ska känna sig bekväm med selen."
Nathalie Andersson är affärsägare.

/Emma

Kommentarer

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0