5 olika schabrak - Vilket är snyggast?


Dom här schabraken har väldigt behagliga färger, men jag tycker att logotypen är riktigt, riktigt ful. Den ser ut som en ananas!
Dom var helt okej, men inget jag skulle köpa. Logotypen förstörde väldigt mycke.
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400555


Det här schabraket har väldigt fina färger, grönt och rosa är verkligen ursnyggt tillsammans! Jag tycker att schabraket är ett typiskt ponnyschabrak dock, och inget jag skulle använda på en storhäst. Logotypen var helt okej, men den var snyggast på huvan.

http://www.myranda.se/?q=node/296


Det här schabraket gillade jag inte alls. Den blåa färgen fallde mig inte i smaken och absolut inte fyrkanterna. Nej, jag kan faktist inte hitta något som jag gillar med det här schabraket.

http://sabinaz.bloggsida.se/bloppis/bloppis-2/attachment/schabrak-fyrkanter



Ett väldigt enkelt och stilrent schabrak. Den blåa färgen hade kunnat vara lite mörkare, men var helt okej. Jag älskar detaljerna.

http://hastdiggaren.blogg.se/2010/february/rosanna-fragar-3.html


Det här schabraket tycker jag är fint. Min favorit är den grön-svarta, men alla hade ganska behagliga färger. Tyvärr syns inte hela P(essoa) under sadeln, men jag gillar ändå schabraket.

Den här är min favorit av dessa fem.
http://hoppryttarnaa.blogg.se/2010/september/pessoa-schabrak.html


Känner ni igen schabraket?

Vilket tyckte ni var snyggast?

/Emma

Kommentarer

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0