Vem rider vem?

Emma rider en häst som heter Tobbe Topline (Tobbe). Hon är medryttare på han och rider han två dagar i veckan. Han är född 2002 och är en föredetta varmblodstravare men som numera rids. Brun till färgen. Det var Juni 2011 som hon började på han och det trivs hon väldigt bra.
Förutom Tobbe så rider Emma en dag på ridskola, onsdagar.


Tobbe och jag Augusti 2011.
©Sara.


Saras medryttarhäst är Athena, kallas Thea hon är en d-ponny. Hon skulle egentligen säljas, men visade hälta. Så nu rider Sara Qalina som står i samma stall som Thea. Sen hjälper Sara en tjej som heter Emmy att rida hennes hästar. Så Sara rider ut med hon och då rider Sara en c-ponny som heter Candy, men nu är hon på bete så då rider Sara Leo (även han är hennes ponny). Sara rider också på ridskola, på torsdagar.


Thea

Qalina

Candy (har inga andra bilder, så den är gammal:P)


Leo ( Det är Emmy som rider på bilden)

 

Emelie rider en (två) hästar som heter Timon och Agai.

Båda dessa är utav rasen Ryska basjkir hästar. Dessa två hästarna rider Emelie en gång i veckan (Dock var så = 2 gg i veckan samanlagt) Timon har Emelie ridit sedan i Januari. Det var på detta sättet Emelie träffade Emma. Agai ska Emelie börja rida när skolan börjar. Timon är född den 22:a April 2004 och Agai är född någon gång under år 2005. Emelie rider även på ridskola. Där rider Emelie en gång i veckan och tävlar en hel del.

 

Timon under en hoppträning.

Timon under en hoppträning

 

Agai och Ellen, hoppas att det går bra att vi lånar bilder då Emelie inte har någon bild på honom och Emelie.

 

/Fotoryttarnas


Kommentarer
Postat av: Ellen S

Agai är född 21 April 2005 :) och det går bra att ni lånar bilder :P

2011-08-21 @ 19:54:50
URL: http://lnsjogren.blogg.se/
Postat av: Emelie

nu blev dt klarare :D

2011-08-21 @ 20:34:48

Här kan du lämna dina åsikter och frågor till oss. Vi godkänner kommentarerna efter att vi har svarat på dom. Du kan också kontakta oss på mejlen : [email protected]. :

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

För att kunna besöka din blogg/hemsida:

Nå, vad ville du säga? ♥

Trackback
RSS 2.0